Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien de gehele order geretourneerd wordt krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de portokosten voor retour van uw locatie naar SAELD zijn voor eigen rekening. Bij retournering van een deel van de order krijgt u het orderbedrag gecrediteerd exclusief de verzendkosten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele ongerepte staat en verpakking aan SAELD geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u via onderstaande link uw retourlabel aanmaken en het pakket bij een post.nl afgeven. Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen
Uitsluiting van het retourrecht geldt voor producten die speciaal in uw opdracht zijn besteld of geproduceerd.

Retourzendingen kunt u aanmelden via https://saeld.myparcel.me - op deze pagina kunt u de eerder uitgegeven track en trace code van de terug te sturen order invoeren om vervolgens een retourlabel aan te maken.

 

SAELD
Imkerweg 51, 1403 RA  Bussum
Telefoon 06-24754155
KvK-nummer: 63990539 | BTW nummer: NL001530647B93

 

 

© 2015 - 2023 Saeld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel